Extra voordelen

Naast lekker veel viswater en een lage contributie, zijn dat:

• Je bent lid van een lokale/regionale vereniging. Lekker dicht bij huis!

• AUHV-vergunning met meer dan 125 aantrekkelijke wateren in de regio Utrecht, waaronder de Loosdrechtse en Breukeleveense Plassen.

• Nachtvissen (alleen voor AUHV-leden) in 3000 hectare viswater

• Deelnemen aan de activiteiten van AUHV Vliegvisgroep ‘The Leader’, de AUHV Roofvisgroep, Wedstrijdgroep en Karpergroep.
  • Vissen met drie hengels (alleen voor AUHV-leden) in meerdere wateren.
  • Als lid (VISpashouder) van de AUHV mag je drie keer per jaar iemand gratis meenemen naar de waterkant met de MeeVIStoestemming.

• Je mag gratis het hele jaar door nachtvissen in het meeste AUHV-verenigingswater.
  • Je mag gratis met 3 hengels vissen in een aantal daarvoor geschikte eigen AUHV viswateren.
  • je hebt toegang tot activiteiten, lezingen, presentaties enz.
  • Gratis deelname aan AUHV-jeugdactiviteiten.
  • Je kunt als AUHV-lid een 3-hengeltoestemming voor de Loosdrechtse- & Breukeleveense Plassen aanvragen. LET OP: voor het nachtvissen in deze wateren moet je een afzonderlijke toestemming bij Sportvisserij Nederland aanvragen.