Extra voordelen

Naast lekker veel viswater en een lage contributie, zijn dat:

• Je bent lid van een lokale/regionale vereniging. Lekker dicht bij huis!
  • Als lid (VISpashouder) van de AUHV mag je drie keer per jaar iemand gratis meenemen naar de waterkant met de MeeVIStoestemming.

• Je mag gratis het hele jaar door nachtvissen in het meeste AUHV-verenigingswater.
  • Je mag gratis met 3 hengels vissen in een aantal daarvoor geschikte eigen AUHV viswateren.
  • je hebt toegang tot activiteiten, lezingen, presentaties enz.
  • Gratis deelname aan AUHV-jeugdactiviteiten.
  • Je kunt als AUHV-lid een 3-hengeltoestemming voor de Loosdrechtse- & Breukeleveense Plassen aanvragen. LET OP: voor het nachtvissen in deze wateren moet je een afzonderlijke toestemming bij Sportvisserij Nederland aanvragen.