Karperreglement

Reglement Utrechtse Karper Kampioenschappen 2018

De organisatie van de Utrechtse Karper Kampioenschappen heeft een aantal regels ingesteld om de karperwedstrijden soepel te laten verlopen, hierbij het reglement. Belangrijkste is dat er per koppel een toiletemmer aanwezig moet zijn.

Het gaat om koppelwedstrijden, waarbij er 10 teams mee kunnen doen. De nummer 1 krijgt €150,- aan waardebonnen, de nummer 2 €100,- per wedstrijd. De totaalkampioen wint tenminste €200,- extra!  Het algemeen klassement kan alleen gewonnen worden bij een minimale deelname aan twee wedstrijden. Eenmaal is het mogelijk om een invaller te gebruiken tijdens een wedstrijd.