Roofvisgroep - Gravenbol-Maurik 24-03-2018

publicatiedatum: donderdag 05 apr 2018

Vrijwel géén wind, niet koud en een dapper door het wolkendek priemend zonnetje waren de ingrediënten voor een potentieel prima visdagje. en we hadden 8 boten beschikbaar waarmee we met 18 deelnemers het water op konden. Kortom: het water was allemaal voor ons....Wat wil je nog meer...

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Utrecht 24-02-2018

publicatiedatum: zaterdag 17 mrt 2018

Het was best fris en er was veel "hard water". Hoewel er beter gevangen werd dan vorig jaar gaven ook nu weer de Utrechtse stadswateren hun geheimen maar moeizaam prijs.... Maar een vriendelijk zonnetje maakte véél goed...

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Meijepolder 16-12-2017

publicatiedatum: vrijdag 29 dec 2017

We begonnen met gemengde gevoelens aan deze visdag; niet zozeer omdat het alweer de laatste visdag uit ons programma van 2017 was maar meer omdat we tijdens het ritje door de polder wel erg veel ijs op de sloten zagen….. En het spekgladde weggetje tussen de weilanden naar de hoofdwetering versterkte dat gevoel alleen maar. Gelukkig haalde iedereen na het nodige geglibber en geglij heelhuids het grote hek en zagen we dat de hoofdwetering nog helemaal ijsvrij was.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Jubileumvisdag Stolwijk 28-10-2017

publicatiedatum: zondag 19 nov 2017

De roofvisgroep bestond 20 jaar en onze jubileumvisdag hielden we in Stolwijk, normaal gesproken onze jaarafsluiting maar het is altijd een bijzondere gebeurtenis in een bijzondere omgeving, een van de mooiste vispolders van ons land. Een mooie entourage voor onze jubileumvisdag dus, en de snoeken bleken ook ons jubileum mee te willen vieren.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Baarzenbal Hoge Vaart 23-09-2017

publicatiedatum: woensdag 04 okt 2017

Het was weer echt een dag die met een sterretje in de archieven van de Roofvisgroep bijgeschreven wordt. Fantastisch weer, de baarzen waren los, en eindelijk was er ook weer een vrouwelijk lid van de Roofvisgroep van de partij; Mirella ging voor het eerst mee en liet meteen zien dat snoekvissen niet alleen iets voor mannen is…. Vandaag werd óók een echte “Hoge Vaart – recordsnoek” gevangen.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Westeinderplassen 01-07-2017

publicatiedatum: woensdag 12 jul 2017

Het is al weer 2 jaar geleden dat we met een groep enthousiaste roofvissers op de Westeinderplassen en omringende wateren visten; hoog tijd dus voor een herhaling. De boten waren weer goed geregeld en de weergoden hadden zich net op tijd bedacht.....prima omstandigheden voor een lekker visdagje.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep Linge 03-06-2017

publicatiedatum: maandag 19 jun 2017

Na een wat aarzelend begin maakte De Linge haar reputatie uiteindelijk toch weer waar en bevestigde hiermee dat zij haar vaste plaats in ons programma echt wel verdient.

Bekijk fotoalbum

Leidsche Rijn - Terwijde 25-02-2017

publicatiedatum: dinsdag 28 feb 2017

Nog geen twee weken geleden was de doodaas visdag in Utrecht in de sneeuw en vandaag stond er weer een dagje vissen in Utrecht gepland. Gelukkig was het warmer dan twee weken geleden, maar er zou er ’s ochtends nog een flinke bui vallen. Gelukkig zat buienradar er mooi naast. Sjors was er deze keer ook weer bij en dat kwam goed uit, want het water waar we gingen vissen is zijn thuiswater.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Sneeuwsnoeken 11-02-2017

publicatiedatum: woensdag 22 feb 2017

Wij verdenken Koning Winter ervan dat hij de visdagen van de Roofvisgroep in de winter wil dwarsbomen. Het is nu al een paar keer gebeurd dat een geplande visdag door sneeuw, ijzel en ijs bijna niet door kon gaan. Opvallend is ook dat er de zaterdagen voor en na deze visdagen geen vuiltje aan de lucht is. Voldoende over het weer…hier wat foto's van de bikkels van de Roofvisgroep die dikke sneeuwsnoeken willen vangen.

Bekijk fotoalbum

Roofvisgroep - Utrecht binnenstad 07-01-2017

publicatiedatum: vrijdag 20 jan 2017

Regen, sneeuw, gladheid en zelfs code oranje was voorspeld voor deze zaterdag. Nadat iedereen via de roofvissen app was geïnformeerd, is er besloten deze dag door te laten gaan. Het viswater was immers in de binnenstad grotendeels ijsvrij, waaronder Vaartsche Rijn, Kromme Rijn, Oudegracht en de Stadsingels alleen een klein stukje van de Catharijnesingel was bevroren.

Bekijk fotoalbum