Streetfishing Utrecht 2015

Streetfishing spektakel in Utrecht!

28 november 2015 werd door de AUHV voor het eerst in de Utrechtse historie 'Streetfishing Utrecht' georganiseerd, in samenwerking met Streetfishing Nederland. In totaal werden 5 soorten gevangen: snoek, snoekbaars, baars, roofblei en zelfs bot.In totaal deden 96 'streetfishers' mee uit onder meer Japan, Rusland, Duitsland, Polen, Belgiƫ en uiteraard Nederland en dat was meteen een deelnemersrecord voor Streetfishing Nederland.

Eindwinnaar Bart van de Walle ging uiteindelijk aan de haal met een mooie prijs van hoofdsponsor Sinzo Baits. Nummer twee was Bas de Jong (uit Utrecht) en het podium werd compleet gemaakt Rico Stougie.

Bekijk de video:


Bart van de Walle in actie, de uiteindelijke winnaar

Verspreid


De deelnemers waren erg te spreken over het Utrechtse decor: mooi grachtenwater, een grote variĆ«teit aan stekken en interessante soorten met kans op grote uitschieters. Het heerlijke weer en het enthousiaste en nieuwsgierige publiek maakten het plaatje helemaal compleet.
Prachtig weer

Het aantal vangsten en ook de formaten waren uiteindelijk niet spectaculair, de vis zat erg verspreid en deelnemers moesten alles uit de kast halen voor veelal wat kleinere vis.

Zowel de organisatie als de deelnemers kijken desondanks terug op een erg geslaagd evement. Naar verwachting zal Utrecht ook voor volgend jaar opgenomen worden in het programma van Streetfishing Nederland.


Mooie plaatjes in hartje Utrecht


De prijzen werden uitgereikt door Vis TV presentator Marco Kraal en beschikbaar gesteld door Sinzo-Baits.

Deelnemers, Streetfishing Nederland, sponsoren, referees, restaurant Rhodos, foto-en videografen: BEDANKT!

Lees ook: