Sponsoren

Om de karperwedstrijden enigszins aan te kleden, probeert de karpercommissie een mooie prijzentafel te regelen. Wij hopen ook sponsoren aan te kunnen trekken voor één of meerdere prijzen. U kunt hierbij denken aan kleine prijzen voor alle koppels of een grote prijs voor één koppel.

Wat wij u kunnen bieden is het volgende:

1. melding van het sponsorschap in een nieuwsbericht op de site onder het kopje ‘Karpervissen’

2. vertoon van promotiemateriaal (zoals vlaggen, spandoeken, folders) bij het evenement;

3. vermelding van naam en logo op de wedstrijdvergunning;

4. vermelding van het sponsorschap op flyers;

5. de uitslag van de wedstrijd wordt gepubliceerd in ‘Hengelsport rond de Domstad’ en wordt naar alle leden verstuurd.

Wij hopen van u te horen via mail
Deelnemende sponsoren:

Hengelsport Utrecht