Even voorstellen

Als AUHV Karpergroep zijn wij actief bezig met een aantal leuke en belangrijke zaken in onze regio. Zo organiseren wij karperwedstrijden, zijn wij aanwezig op jeugd- en beursdagen, worden de nachtvisontheffingen voor verschillende wateren door ons geregeld en proberen wij het juiste te doen om (nacht) vismogelijkheden te behouden of uit te bereiden.

Dennis

In 2017 ben ik met een aantal jongens om de tafel gegaan om de karpergroep nieuw leven in te blazen. Ik zet mijzelf in voor de wedstrijdorganisatie, uitzettingen, nachtvissen op de Nedereindse plassen en plas Strijkviertel en de beurs.

Jasper

Ik zet mij binnen de karpergroep al enkele jaren in voor het nachtvissen op de Nedereindse plassen en plas Strijkviertel. Verder help ik mee bij andere zaken zoals uitzettingen, behandel ik de mailbox en ga ik een deel van de website onderhouden.

Raymond

Ik maak sinds 2017 onderdeel uit van de karpergroep. Ik houd mijzelf bezig met de praktische zaken zoals de beurs, uitzettingen en als er iets rondom het water moet gebeuren.

Franklin

Ik hou me voornamelijk bezig met het praktische gedeelte van de karpergroep, teksten schrijven, karpers uitzetten, het begeleiden van de jeugd op hengelsportdagen en de visbeurs. Een aantal jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de karpergroep. Dit omdat ik merkte dat er bij de vereniging op het gebied van karpervissen meer te bereiken was.

Roy

zo lang als ik mij kan herinneren vis ik. Waarvan de laatste 14 jaar enkel op karper. Naast het vissen ben ik ook erg fanatiek met het produceren van boilies. Wat een echte hobby binnen de hobby is geworden. Sinds oktober 2019 ben ik begonnen bij de karpergroep van de AUHV.

Het leek mij een mooie gelegenheid om via deze groep mijn steentje bij te dragen aan de vereniging. Ik hoop de komende tijd vooral positieve ontwikkelingen voor het karpervissen te bewerkstelligen!