Even voorstellen

Als AUHV Karpergroep zijn wij actief bezig met een aantal leuke en belangrijke zaken in onze regio. Zo organiseren wij activiteiten zoals karperwedstrijden, zijn wij aanwezig op jeugd- en beursdagen, worden de nachtvisontheffingen voor verschillende wateren door ons uitgegeven en proberen wij het juiste te doen om (nacht) vismogelijkheden te behouden of uit te bereiden.
Wie zijn wij?Dennis Lindaart


In 2017 ben ik met een aantal jongens om de tafel gegaan om de karpergroep nieuw leven in te blazen. Ik zet mijzelf in voor de wedstrijdorganisatie, uitzettingen en de beurs.
Dennis Jansen


Het vissen is begonnen bij mijn opa, de passie voor natuur en vissen is zo ook overgegaan naar mijn vader. Door hun voorliefde voor het vissen, is het bij mij dan ook letterlijk met de paplepel ingegoten. Als 3e generatie (karper)visser kun je ook wel raden waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Tot vandaag de dag is hierin niets veranderd, ik breng mijn tijd naast mijn gezin dan ook het liefst door aan de waterkant. Ik vis in Nederland en het buitenland, grote plassen en kanalen hebben absoluut de voorkeur! Vanaf dit jaar zet ik mij in voor de administratie namens de Karpergroep, voor het nachtvissen op de Nedereindse plas en plas Strijkviertel. Daarnaast beantwoord ik de vragen die binnenkomen in de mailbox voor de karpergroep en onderhoud ik het gedeelte Karpervissen van de website. 
Raymond van Ee

Ik maak sinds 2017 onderdeel uit van de karpergroep. Ik houd mijzelf bezig met de praktische zaken zoals de beurs, uitzettingen en als er iets rondom het water moet gebeuren.


Franklin

Ik hou me voornamelijk bezig met het praktische gedeelte van de karpergroep, teksten schrijven voor het clubblad, karpers uitzetten, het begeleiden van de jeugd op hengelsportdagen en de visbeurs. Een aantal jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de karpergroep. Dit omdat ik merkte dat er bij de vereniging op het gebied van karpervissen meer te bereiken was.


Roy

zo lang als ik mij kan herinneren vis ik. Waarvan de laatste 14 jaar enkel op karper. Naast het vissen ben ik ook erg fanatiek met het produceren van boilies. Wat een echte hobby binnen de hobby is geworden. Sinds oktober 2019 ben ik begonnen bij de karpergroep van de AUHV.

Het leek mij een mooie gelegenheid om via deze groep mijn steentje bij te dragen aan de vereniging. Ik hoop de komende tijd vooral positieve ontwikkelingen voor het karpervissen te bewerkstelligen!