Vliegvisgroep The Leader

De AUHV vliegvisafdeling The Leader is opgericht in april 1993 door de AUHV en telt inmiddels circa 150 leden.

Deze afdeling biedt aan gelijkgestemde AUHV leden de mogelijkheid om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen met op de maandelijkse vliegbindavonden. Daarnaast worden jaarlijks diverse andere activiteiten georganiseerd zoals, lezingen door bekende en minder bekende vliegvissers, binnen- en soms buitenlandse visexcursies en werpinstructie. Bovendien ontvangen leden van The Leader het gelijknamige clubblad eens per twee maanden thuis.

Lidmaatschap van The Leader staat alléén open voor leden van de AUHV. U betaalt voor lidmaatschap aan deze afdeling een (kleine) jaarlijkse bijdrage.

Via deze link komt u op de eigen website van Vliegvisgroep the Leader