Programma 2018

                 Programma 2018 


Het is weer gelukt om naast enkele "vaste waarden" ook weer nieuwe en bijzondere items te programmeren en we kunnen als AUHV Roofvisgroep voor 2018 weer een gevarieerd en rijk aanbod van 13 activiteiten aanbieden.
De dagen kunnen om organisatorische redenen eventueel inhoudelijk wijzigen maar de datums staan vast.

WeekDatumActiviteit
106-01
Dood aas visdag
statisch vissen met beetmelder of dobber… sinds 2015 in ons programma opgenomen; iets geheel anders dan wij als “actieve” roofvissers gewend zijn.
610-02
Leidsche Rijn – Terwijde
vanaf de kant in de watergangen; véél afwisseling in de watergangen en locaties.
824-02
Utrecht Binnenstad
vanaf de kant, de kades en de terrassen gaan we met spin- en dropshothengel (streetfishing) de grachten en singels bevissen op baars en snoek.
1224-03
Gravenbol – Maurik
met boten en porta’s op de Nederrijn en rond het Eiland van Maurik op snoekbaars en baars.
1728-04
Tom’s Creek – Lelystad 
in het gesloten seizoen toch vissen…; met stevig materiaal steur, meerval en karper verschalken in de visvijvers.
2202-06
Opening seizoen – Linge
inmiddels traditie !! Lekker trollen en werpen vanuit de boten en porta’s. Snoek, snoekbaars, baars en roofblei kun je op deze schitterende rivier vangen.
2523-06
De Lek – middag + avond sessie 
gezellig op een zomerse dag op snoek, baars, snoekbaars en roofblei vissen waarbij we alle boten proberen in te zetten. Op deze zomeravond nemen we de “bijtuurtjes “mee en vissen door tot de schemering. (wanneer onvoldoende boten beschikbaar zijn zorgen we voor een alternatief)
3028-07
Finten – Nieuwe Waterweg
héél apart, vanaf de kant en kribben op deze zomergasten vissen in een zéér dynamische omgeving – véél sport aan licht materiaal.
3425-08
Dropshot – middag + avond
“langs het kantje”, we weten nog niet precies waar, maar het is wel een leuke en gezellige bezigheid op een zwoele zomeravond.
3822-09
Hoge Vaart
het is volop baarstijd (!), lekker trollend en werpend vanuit de boten en porta’s zijn er flinke aantallen te vangen; óók mooie snoek wordt er gevangen, en inmiddels ook snoekbaars.
4220-10
De Eem
Nieuw in ons programma. Met de boten en porta’s lekker trollen, werpen en verticalen op deze mooie rivier met een uitstekend snoek- en snoekbaarsbestand.
4617-11
Meijepolder
met licht materiaal lekker struinen langs de polderwateren waarin de planten al afgestorven zijn. Een vaste winterwaarde in ons programma met gegarandeerd vis.
5015-12
Stolwijk
de traditionele jaarafsluiting in deze schitterende visrijke polder; en tussen de middag gezamenlijk erwtensoep en broodjes eten – een uiterst gezellige gastvisdag met gids..

Disclaimer:
De AUHV Roofvisgroep organiseert geheel vrijblijvend activiteiten waardoor deelnemers in de gelegenheid gesteld worden om gezamenlijk hun hobby uit te voeren en van elkaar te leren en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteiten. Deelname aan activiteiten, georganiseerd door de AUHV Roofvisgroep geschiedt op basis van vrijwilligheid en geheel op eigen risico, de deelnemer dient ouder dan 16 jaar te zijn – tenzij hij/zij vergezeld en begeleid wordt door een volwassene – en vrijwaart daarbij tevens de AUHV Roofvisgroep en/of de organisator van de activiteit tegen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteit. Met inschrijving op, of deelname aan een activiteit van de AUHV Roofvisgroep verklaart u kennis genomen te hebben van, en in te stemmen met het bovenstaande.