Programma 2017

              Programma 2017

Het is weer gelukt om naast enkele "vaste waarden" ook weer voldoende bijzondere of nieuwe items te programmeren en we kunnen als AUHV Roofvisgroep voor 2017 weer een gevarieerd en rijk aanbod van 13 activiteiten aanbieden.
De dagen kunnen om organisatorische redenen eventueel inhoudelijk wijzigen maar de datums staan vast.

Week

Datum

Activiteit

107-01
Utrecht binnenstad
vanaf de kant, de kades en de terrassen gaan we met spin- en dropshothengel (streetfishing) de grachten en singels bevissen op baars en snoek
611-02
Dood aas visdag
statisch vissen met beetmelder of dobber… sinds 2015 in ons programma opgenomen; iets geheel anders dan wij als “actieve” roofvissers gewend zijn.
825-02
Leidsche Rijn - Terwijde
vanaf de kant in de watergangen; véél afwisseling in de watergangen en locaties.
1225-03
Gravenbol – Maurik
met boten en porta’s op de Nederrijn en rond het Eiland van Maurik op snoekbaars en baars. Nieuw in ons programma.
1806-05
Tom’s Creek – Lelystad
in het gesloten seizoen toch vissen…; met licht materiaal forel vangen of met stevig materiaal steur en karper verschalken in de visvijvers.
2203-06
Opening seizoen – Linge
inmiddels traditie !! Lekker trollen en werpen vanuit de boten en porta’s. Snoek, snoekbaars, baars en roofblei kun je op deze schitterende rivier vangen.
2601-07
Westeinderplassen
we huren weer een aantal roeiboten met buitenboordmotor en bevissen deze bijzondere plassen en ringvaart. Snoek, snoekbaars, baars en ook meerval worden hier gevangen.
3029-07
Finten – Nieuwe Waterweg
héél apart, vanaf de kant en kribben op deze zomergasten vissen in een zéér dynamische omgeving – véél sport aan licht materiaal.
3426-08
Dropshot – middag + avond
“langs het kantje”, we weten nog niet precies waar, maar het is wel een leuke bezigheid op een zwoele zomeravond.
3823-09
Hoge Vaart
het is volop baarstijd (!), lekker trollend en werpend vanuit de boten en porta’s zijn er flinke aantallen te vangen; óók mooie snoeken worden er gevangen…en inmiddels ook snoekbaars.
4328-10
Stolwijk
meestal de jaarafsluiting; op 27-10 bestaan we 20 jaar en vinden deze uiterst gezellige gastvisdag - met tussen de middag gezamenlijk erwtensoep en broodjes eten – daar goed bij passen.
4618-11
Schalkwijk – Houten
’t Fort aan de Uitweg, de Wetering, Inundatiekanaal en de watergangen in Houten garanderen op deze dag een grote variatie aan stekken.
5016-12
Meijepolder
met licht materiaal lekker struinen langs de polderwateren waarin de planten al afgestorven zijn. Een vaste winterwaarde in ons programma met gegarandeerd vis.