Nachtvissen Plas Strijkviertel

Nachtvis- en voerbootontheffing plas Strijkviertel

Sinds 2020 is het mogelijk om met een nachtvisontheffing van de AUHV 's nachts te vissen op Plas Strijkviertel
Normaal gesproken is het verboden toegang tussen zonsondergang en zonsopkomst.
De AUHV heeft met het recreatieschap De Stichtse Groenlanden een overeenkomst getekend, hierdoor kan de AUHV Karpergroep wij 25 nachtvisontheffingen vergeven.
De kosten van een nachtvis- en voerboot ontheffing bedragen € 75,- per jaar.

Momenteel zijn alle nachtvisontheffingen vergeven en is er een wachtlijst.
Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar karpergroep@auhv.nl

Je dient de volgende gegevens door te geven:
- Naam
- Foto AUHV vispas (voor adres en bewijs lid te zijn van de vereniging)
- Foto (voor op de ontheffing, mag een selfie zijn)
- Kenteken auto (dit i.v.m. auto laten staan op de parkeerplaats)

Door je in te schrijven ga je akkoord met de regels van de nachtvis- en voerboot ontheffing.
Bij overtreden van deze regels zal zonder waarschuwing of restitutie je nachtvisontheffing worden ingenomen. Klik hier voor het reglement.

De wachtlijst is (laatst bijgewerkt op 07-07-2020):
MiKl, KvdB, WV, EvE, JvdS, MC, MN, EK, SP, CP, JP, TB, PH, NS, FvS, JV, SvK, AdK, MvG, MKn, RvV, BC, JS, JL, JvD, E-JW, FG, WdB, MvD, SB, CH, JvdH, EvdS, RL, AS, JD, JB, MdBe, MG, RvD, KD, JWB, FN, MD, GK, MdBr, JH, BB, SO, TV, TR, SS, EG, MaKl, JG, FS, BS, EB.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met de karpergroep via de mail karpergroep@auhv.nl

Regels betreft verschillende wateren en wachtlijst:
- Het is niet mogelijk om zowel een nachtvisontheffing van de Nedereindse plas als plas Strijkviertel te hebben.
- Je mag wel een pas hebben en voor het andere water op de wachtlijst staan.
- Wanneer je aan de beurt bent moet je hem nemen óf kom je opnieuw op de wachtlijst terecht.
- Wanneer je op de wachtlijst staat én je krijgt een boete voor illegaal nachtvissen kom je onderaan de wachtlijst te staan.